40plus dk anmeldelseI denne artikel kan du læse Datemesters 40plus.dk anmeldelse og generelle erfaringer med datingtjenesten.

Det er meget anderledes at date, når man er i sine 40’ere eller 50’ere, end da man var i 20’erne, som du ved.

Mange af jer er skilte efter et langt forhold eller ægteskab, mange har børn, osv. Og der er ikke længere fokus på at starte en familie..

Så du vil nok få mest ud af at besøge dating sider, som henvender sig til en mere voksen befolkning – og en god mulighed kunne være 40plus.dk.

Her er 6 hurtige tip/ting, som du skal vide om denne side:

1. 40plus.dk som virksomhed – troværdigt eller ej?

40plus.dk blev grundlagt i 2006 og er i dag, 10+ år senere, en meget populær datingside for singler over 40 i Danmark.

Hjemmesiden er ejet af et dansk firma, Cyberfusion ApS, og de tilbyder også kundeservice via e-mail og telefon.

Så det er en veletableret hjemmeside og en virksomhed, man kan stole på.

 

2. Hvem henvender den sig til?

Som navnet foreslår, henvender siden sig til singler på 40+.

Ifølge vores undersøgelser er de fleste brugere i deres 40’ere og 50’ere. Du kan også finde en del singler på 60+ på siden, så du behøver altså ikke at føle dig ”for gammel.” Alle kan være med.

Der lader til at være en anelse flere mænd på siden, og hvis vi skulle gætte ville vi sige, at mand-til-kvinde-ratioen er på omkring 55 % – 45 %. Som regel er der allerflest mænd på mainstream datingsider, men 40plus.dk har en rigtig god balance mellem kønnene.

Siden er fremragende for folk over 40, der søger en date eller bare vil have nye venner.

Tilmeld dig nu: 40plus.dk

 

3. Oprettelse – hvilke oplysninger kræves der?

På nogle datingsider skal man besvare et væld af spørgsmål, udfylde den ene boks efter den anden og uploade et profilbillede.

På 40plus.dk er oprettelsen hurtig og nem. Du er i gang på mindre end ét minut, og kan straks bladre igennem andre singlers profiler og billeder. Oprettelsen er baseret på kælenavne, så du behøver ikke at skrive dit rigtige navn. Bare indtast dit kælenavn, fødselsdato (hvis du ikke vil angive den rigtige dato, kan du bare skrive det rigtige år, så din alder vises korrekt) og udfyld derefter den lille tekstboks – så er du klar til start.

 

4. 40plus.dk priser & betalingsmetoder

Prisen for 40plus.dk afhænger af længden af dit medlemskab. Her er de priser, som gjaldt, da vi lavede vores anmeldelse af 40plus (priserne kan ændre sig):

40plus dk priser

Med det billigste medlemskab betaler du altså kun 59 kr om måneden.

Men før du overhovedet overvejer at betale for noget, bør du oprette dig gratis for at lære tjenesten at kende.

 

5. Andre måder at møde singler på 40plus.dk

Som nævnt, kan du også finde nye venner på 40plus.dk, da den ikke er en hjemmeside udelukkende for folk, som vil skrive med hinanden privat.

De opfordrer deres brugere til at kommunikere med hinanden via deres aktive opslagstavle – et Facebook-lignende feed – og ved at have en sektion med begivenheder for singler, så man kan møde hinanden ansigt til ansigt!

 

6. Et par hurtige tip til at komme i gang (og få succes)

Hvis du er ny til online dating, får du her 3 hurtige fif til at komme i gang med 40plus.dk:

Tip #1: Tilføj et profilbillede

Profiler med et billede får 7 gange flere besøgende end dem uden. Så vær modig og sæt et pænt billede af dig selv ind på siden.

Tip #2: Tilføj disse to ting til din profiltekst

Tag dig god tid og tænk over, hvad du vil skrive på din profil. Teksten bør hovedsageligt bestå af to ting:

  • Skriv først noget om dig selv – dine hobbyer, interesser, osv…
  • Skriv dernæst noget om den slags mennesker, du ønsker at møde (nogle gange glemmer folk dette og ævler løs om sig selv)

Hvis du ikke er så sikker på det med at skrive, så kig på andre brugeres profiler og få noget inspiration fra nogle af de gode derinde!

Tip #3: Husk dette, når du sender din første besked

Hvis du vil maksimere dine chancer for at få et svar tilbage, så prøv at undgå at sende mundane beskeder som fx ”Hej!”. Sig noget om deres billede eller tekst, som viser, at du faktisk har læst deres profil igennem. Hvis du for eksempel ser et billede af en vandretur på en brugers profil, kan du sige ”Fedt billede! Hvor var du henne?” eller noget andet i den stil, som viser oprigtig interesse i det, den anden person har på sin profil.

 

Konklusion af vores 40plus.dk anmeldelse

40plus.dk har en god atmosfære med et aktivt fællesskab, der også organiserer single-begivenheder. Så hvis du er 40+ og single er det helt sikkert det værd at lave en gratis profil og tjekke siden ud.

Tilmeld dig nu: https://www.40plus.dk

Og hvis du leder efter andre gode datingsider for voksne, så læs vores andre anmeldelser:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here