50plusmatch anmeldelseHer kan du læse Datemesters 50plusmatch anmeldelse og generelle anbefalinger til at bruge tjenesten.

Det har aldrig været federe at være 50+ og single.

Først og fremmest er det ikke længere et “taboo,” og folk på din alder tøver ikke med at forlade usunde og ulykkelige forhold og ægteskaber.

Og dernæst er det takket være internettet blevet super nemt at møde og snakke med nye mennesker – selv, hvis du bare vil finde nye venner og, hvis du er heldig, bliver forelsket på ny igen.

Og så er folk på 50 og over ifølge nogle undersøgelser den hurtigst voksende brugergruppe på online dating sider!

Men lad os komme tilbage til emnet, som i denne omgang er en hjemmeside kaldet 50plusmatch.dk. Er den god eller ej? Læs disse 5 ting for at lære mere:

1. 50plusmatch.dk som virksomhed (troværdig eller ej?)

Er 50plusmatch troværdig?

Ja. Hjemmesiden 50plusmatch opereres af en international virksomhed, som også operer i mange andre lande som Norge, Sverige og Holland.

De har dansk kundesupport, hvis du får problemer med hjemmesiden eller betalingen.

 

2. Sådan virker den

Først opretter du dig med dit kælenavn (du behøver ikke at opgive dit rigtige navn), e-mailadresse og en ny adgangskode. Så fortæller du lidt om dig selv ved at udfylde din profil.

Derefter kan du søge og bladre igennem brugerne. Med det gratis medlemskab kan du ikke selv sende beskeder, men hvis nogen sender dig en besked kan du svare dem.
Med det betalte medlemskab kan du sende lige så mange beskeder og chatte lige så meget du vil.

Der er også et åbent feed, eller opslagstavle, kaldet “Things2Share.” Dér kan medlemmerne snakke sammen offentligt, hvilket gør 50plusmatch mere aktiv end de fleste almindelige datingsider, som er for alle aldersgrupper.

 

3. 50plusmatch.dk priser & betalingsmetoder

50plusmatch er en dating side med meget rimelige priser. Prisen afhænger af hvor længe du vil være medlem, og da vi lavede denne anmeldelse var priserne som følgende:

  • 1 år: 59 kr / må
  • 6 måneder: 79 kr / må
  • 3 måneder: 119 kr / må
  • 1 måned: 179 kr / må

Så jo længere dit medlemskab er, jo billigere er det om måneden.

Og der er mange forskellige betalingsmetoder, som du kan se:

50plusmatch priser
Skærmbillede fra 50plusmatch.dk’s betalingsmetoder

Bankoverførsel er også muligt, hvis du ikke vil opgive dine kortoplysninger online.

Men før du overvejer at betale for noget, så bør du prøve datingsiden gratis: https://www.50plusmatch.dk

 

4. Hvilke slags mennesker er der på siden?

For at være medlem skal du være mindst 50 år gammel – som navnet foreslår.

Ifølge vores anmeldelse har 50plusmatch medlemmer i alderen 50 og hele vejen op til 80+. Der er altså ingen grænse for, hvor gammel man kan være.

Balancen mellem mænd og kvinder er også god: 52 % kvinder mod 48 % mænd. Som regel er der en overflod af mænd på datingsider, men her har vi altså en rigtig fin balance.

Medlemmerne leder ikke kun efter romantiske partnere, men også bare venner og nye mennesker at snakke med.

 

5. Et par råd til success på 50plusmatch.dk

Hvis du er ny til online dating, så har vi et par råd til dig, når du opretter dig på 50plusmatch:

1. Tilføj et profilbillede: 

Det anbefales, at du tilføjer et nyt billede af dig selv. Du vil få meget mere opmærksomhed fra de andre brugere, og det er rart at vide hvem man taler med, ikke sandt? Men det er altså ikke absolut nødvendigt at have et profilbillede på denne datingside (sammenlignet med andre mere ungdommelige sider).

2. Tip til din profiltekst:

På 50plusmatch er det nemt at udfylde sin profil. Ved nogle spørgsmål kan du bare sætte tjektegn ved det, som beskriver dig mest, som f.eks. dine hobbyer, om du har børn, din foretrukne musikgenre, osv.

Derefter kan du med dine egne ord skrive, om hvem du er, og hvilke slags mennesker du håber på at møde på siden. Som regel er dette den mest interessante del af andre folks profiler. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du bør skrive, så prøv at se på andres profiler og få inspiration før du skriver din egen perfekte datingprofiltekst.

3. Vær aktiv!

Nogle gange prøver folk online dating og giver op snart efter, fordi det ikke lykkedes at finde nogen den første dag. Men nogle gange kræver det virkelig tålmodighed at finde den rigtige. Vi anbefaler at være aktiv på siden og tale med andre brugere regelmæssigt.

Og husk, der kommer nye medlemmer til hver eneste dag, så det er det værd at være aktiv.

Konklusion på vores 50plusmatch anmeldelse

Hvis du er over 50 år gammel, leder efter en partner eller bare nye venner, så kan vi helt klart anbefale 50plusmatch.dk. Hjemmesiden er troværdig og brugerne er meget aktive med hinanden derinde.

Klik her: 50plusmatch.dk – og opret dig gratis.

Og hvis du allerede har prøvet den og leder efter andre gode datingsider til voksne singles, så tjek vores andre anmeldelser ud:

Hvis du har erfaringer med 50plusmatch.dk, så skriv en kommentar forneden!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here