Dating 50+Her kommer Datemesters komplette guide til 50+ dating.

Du lærer, hvilke sider, der er bedst i alderen 50 og over, og også nogle generelle råd til at få succes i den spændende, online dating-verden.

Nu er det nemmere end nogensinde før, at møde andre på 50 og over – takket være internettet. Der er et hav af singler på din alder, som leder efter nye venner, ny kærlighed eller måske bare noget ubetinget.

Men præcis hvor er dine med-singler henne, og hvordan får man succes med dating over 50? Lad os komme i gang:

Bedste datingsider for 50+ singler? Top 3:

Som regel har alle datingsider brugere fra alle aldersgrupper, men visse sider har flere modne singler end andre. Her er vores 3 favoritter:

1. 50plusmatch.dk – kun til singler over 50

Singler over 50

50plusmatch.dk er – som navnet antyder – kun til folk over 50. Du kan finde ”unge” i 50+’erne og seniorer inde på hjemmesiden. De har en god balance mellem mænd (46 % af brugere) og kvinder (54 %).

Den kan ikke kun bruges til at finde romantiske forhold, men også til at finde nye venner og folk at snakke med. Så hvis du vil chatte med andre singler med det samme, bør du prøve denne side!

Registrer dig gratis: 50plusmatch.dk

 

2. Partner med Niveau – meget populær blandt uddannede over 50

Dating over 50 år

Partner med Niveau er meget populær blandt 50-årige, som dater. Den har en sofistikeret atmosfære, men er samtidig afslappet nok. De fleste brugere har et højere uddannelsesniveau, men der er ingen ”elitære” krav for at være med. Den er til dig, der leder efter en mere seriøs dating-atmosfære.

Når du registrerer dig, finder du en personlighedstest, som derefter vil blive brugt til at finde dit perfekte match. Det er en meget interessant oplevelse at udfylde testen, og den kan måske få dig til at se på forhold og kærlighed med andre øjne. Helt sikkert et forsøg værd, selv hvis du ikke ender med at betale for medlemskab.

Registrer dig gratis: Partnermedniveau.dk

 

3. 40plus.dk – også til 50+ dating

50 plus singler

40plus.dk er for singler over 40 år. Tjenesten har et meget aktivt fællesskab, der også organiserer forskellige slags begivenheder. Så især hvis du bor i København, og vil mere end bare at chatte, bør du kigge på deres kommende begivenheder!

40plus.dk er meget billig sammenlignet med mange andre sider. Og apropos betaling, så er der ikke rigtig nogen gode gratis datingsider for folk over 50 (eller nogen anden aldersgruppe). Men du kan selvfølgelig prøve dem alle af helt gratis.

Registrer dig gratis: 40plus.dk

 

6 gode råd til dating over 50

Hvis du for nylig er kommet ind på ”single-markedet,” og det er længe siden du har datet, så kan det være nyttigt med et par hurtige råd:

#1: Online dating er ligesom ægte kommunikation

Dette er særligt ment til jer 50+ årige mænd derude. Husk, at når du chatter online, så taler du med rigtige mennesker. Sig ikke noget, som du ikke ville sige ansigt til ansigt. Gem kommentarer med sexuelle undertoner til senere – så er chancen også højere for at hun rent faktisk vil sove med dig.

#2: Datingprofil & foto

Jo mere du giver, jo mere får du igen. Så tilføj et profilbillede og fortæl lidt om dig selv. Hvis du lader din profil være tom eller meget vag, vil du ikke få nær så meget opmærksomhed fra de andre medlemmer! Hvis du skal bruge et par gode råd, så tjek vores 10 tips til en god datingprofil ud.

#3: Hæng dig ikke i fortiden

Selvom de fleste singler på 50+ måske har et ægteskab eller to under bæltet, så prøv på at undgå at tale om dine ekskoner/mænd eller andre muligvis negative oplevelser. Fortiden vil naturligvis komme op som samtaleemne på den første date, men det kan anbefales ikke at gå for dybt og analysere dine ekspartnere. Det er bedre at koncentrere sig om nutiden og lære den anden persons ideer og tanker at kende.

#4: Vær tålmodig

Det er meget nemt at snakke med folk online. Men at finde den eneste ene tager ofte lang tid og er præget af held. Så hvis du ikke møder en interessant person med det samme, skal du ikke give op. Husk også, at der er hundredvis – hvis ikke tusinder – af singler over 50, som tilmelder sig disse sider hver eneste dag. Det er klogt at registrere sig på flere sider og være aktiv i længere tid.

#5: Sikkerhed, når du dater over 50

Dette råd henvender sig særligt til 50+ dating. Der har været mange historier om online fupskemaer rettet mod ældre mennesker, og de ender med at blive snydt for rigtig mange penge, så du skal aldrig tro på hulkehistorier, hvis nogen spørger dig om at sende dem penge. Som regel er den en engelsktalende person fra et helt andet land eller en anden by.

For at undgå dette, anbefaler vi, at du ikke bliver forelsket gennem skærmen, men at du i stedet kommer på en rigtig date så hurtigt som muligt på et offentligt sted. I sidste ende handler et forhold mellem to mennesker i stor grad om fysisk kemi, og du kan aldrig vide, om den person, du skriver med online, passer til dig i virkeligheden.

#6: Vær positiv & mor dig!

Hvis det ikke lykkedes på dine første par dates, så hold modet oppe. Det er nemt at blive kynisk omkring kærlighed og det at møde nye mennesker, men start alle samtaler med en ny person med en frisk og positiv indstilling. Og, når alt kommer til alt, så leder de fleste af jer jo ikke efter en partner, som I vil have børn med, så der er ikke det samme pres som der er på singler i 20’erne og 30’erne. Nyd dine nye venskaber og hyg dig!

Er du klar til at møde andre 50+ singler?

Rul op på siden og begynd at tilmelde dig de 3 førnævnte sider – det tager kun et minut eller to at registrere sig på hver af dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here