Singler i KoldingVil du gerne møde andre singler i Kolding?

Du er kommet til det rette sted.

Datemester vil komme med nogle tips til, hvordan du kan score dig en date i Kolding.

Kolding har en befolkning på næsten 60.000 mennesker, så der burde være singler nok til alle aldersgrupper. Det lokale UC SYD og Designskolen bringer en masse unge singler til, så stemningen i byen er altid frisk.

Der er helt klart også en masse muligheder for 50+ dating (de ældre er den størst voksende brugergruppe indenfor online dating!)

Her er vores 5 tips til at møde singler i Kolding:

1. Bedste steder at møde mennesker i Koldings natteliv

Ok, Kolding er måske ikke Skandinaviens fedeste festby, men der er et par muligheder. Her er vores kvikke tips, hvis du ikke er lokal og har brug for et kort overblik over nattelivet i Kolding:

Tordenskiold Discotheque: som navnet angiver, så vil Tordenskiold tilbyde en ordentlig natklub, hvor man kan have det sjovt og danse indtil sent. Godt sted for yngre singler i Kolding at mødes.

Hvis du gerne vil til et mere hyggeligt sted, så prøv Den Engelske Pub – You’ll Nver Walk Alone – de har over 300 forskellige øl, så du vil helt sikkert møde i det mindste den skæggede øl-hipster på dette sted. I weekender fortsætter festen indtil klokken 03.00, så det er nemt at falde i snak med andre mennesker.

 

2. Live musik – godt sted at møde singler i Kolding

Når din yndlingsartist eller -band kommer forbi Kolding, så er det bare med at deltage – hvis du er en musikfan, så er det dér. Der er endda en dating-app, der hedder Tastebuds, som sætter folk med samme musiksmag i kontakt med hinanden, så musik kan helt klart bringe folk sammen.

Tjek f.eks Pitstops kalender ud – de afholder ret tit koncerter!

 

3. Sport – fitness, yoga, boksning?

Den hovedsagelig ting, du kan starte med at gøre, når du er single, er at gøre noget nyt – bryde dine hverdagsmønstre.

En god måde er at starte en ny (eller fortsætte en gammel) hobby. Begynd at gå i fitnesscenteret eller til yoga eller en anden ”social” sport. Når du begynder at se andre mennesker på regelmæssig basis, vil du måske begynde at sige hej efter noget tid… og måske vil du have lidt smalltalk næste gang, og gangen efter kan du arrangere den første date!

 

4. Sprogkursus er et godt sted at finde en date i Kolding

Kan du godt lide at lære nye færdigheder? F.eks. kunst, håndværksarbejde eller måske lære nye sprog?

Hvis ja, så bør du tilmelde dig en masse forskellige slags kurser – f.eks. kan du på FOF Aftenskole lede efter forskellige kurser, der kunne have din interesse.

Først og fremmest vil du lære noget nyt, og derudover har du også en god mulighed for at møde andre interessante mennesker i Kolding. Måske vil du få nye venner eller endda finde drømmemanden eller -kvinden?

For længerevarende forhold er det en god start, hvis I har den samme interesse!

 

5. Bedste steder online at finde en date i Kolding (og omkringliggende områder)

Den nemmeste måde at møde singler i Kolding er selvfølgelig online. Og især for folk, der bor lidt udenfor centrum.

På Tinder eller andre nemme dating-apps vil du ret hurtigt løbe tør for muligheder i en by på størrelse med Kolding. Hvis du ønsker at komme til at lære singler lidt bedre at kende end blot kigge på billeder, så anbefaler vi, at du tilmelder dig Dating.dk – det er den største datingside i Danmark, og den har også en masse singler fra Kolding.

Eller se vores top 10 liste over de bedste datingsider i Danmark!

 

Konklusion

Selvom du ikke har et ligeså stort udvalg som i København, så har du stadigvæk en chance for at møde nogen. Hovedsageligt bør du komme i gang med nye eller gamle hobbyer, møde nye mennesker og få et større socialt netværk, og du kan også prøve online dating!

Og mens du er her, så tjek også dette ud:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here