Dating siderHvad er de bedste dating sider i Danmark?

Der er mange svar til det spørgsmål.

Det afhænger virkelig af hvem man er: er du ung eller gammel, leder du efter et seriøst forhold eller et one night stand, eller måske bare nogle nye venner..?

Hvad du end søger, så er der gode datingsider for alle.

Her kommer Datemesters ultimative liste over 10 fremragende dating sites, som er populære i Danmark i 2019 – inklusiv en hurtig forklaring, om hvem de egner sig bedst til.

Nårh ja, og hvis du skal bruge et par gode råd, til hvordan man bedst gebærder sig på siderne, så læs vores 6 hurtige tip i slutningen af artiklen.

1. Dating.dk – det største datingsite i Danmark

Største datingsite i Danmark

Dating.dk er nok det bedste sted at starte din partnersøgen, og her er hvorfor:

Det er den største datingplatform i Danmark, så der er helt sikkert noget for alle. Det er hurtigt og nemt at tilmelde sig: du kommer lynhurtigt i gang med at browse i profiler og billeder af singler! Hvis du vil i kontakt med andre, så skal du betale – enten for et længere medlemskab eller fx for et 15-dages medlemskab, som betales via SMS.

Du kan søge efter profiler i dit område eller i hele landet. Bare skriv det område, du vil finde singler i, og så får du et væld af singler op på skærmen.

Tilmeld dig gratis: https://www.dating.dk/ (eller læs vores Dating.dk anmeldelse)

 

2. Partner med Niveau – datingside for uddannede over 30!

Seriøs datingside

Partnermedniveau.dk er det perfekte sted at møde uddannede og/eller karrieredrevne singler.

Deres matchmaking er baseret på en personlighedstest, som du udfylder så snart du logger ind. Du kan både besvare spørgsmål om dig selv, men også hvad du forventer af din fremtidige partner. Dette kan for eksempel være ønsker om børn, uddannelsesniveau og endda indkomst.

Men Partnermedniveau er ikke for alle:

Vi kan anbefale den, hvis du er omkring 30 år eller ældre. En anden stor brugergruppe på siden er singler over 50, som mere end nogensinde før er begyndt at erobre de online datingsider.

Tilmeld dig gratis: https://www.partnermedniveau.dk/ (eller læs vores Partner med Niveau anmeldelse)

 

3. Single.dk – en af Danmarks mest populære dating sider (også for unge)

dating site for unge under 18

Single.dk er endnu et stort navn på den danske online dating-scene. Den ejes af et dansk firma, Single.dk ApS, og har eksisteret siden 1999. I dag har de mere end 50.000 aktive medlemmer, så du får et stort ”udvalg” at vælge imellem på siden. Det er gratis at tilmelde sig og priserne er meget fornuftige, fra 99 kr om måneden.

Og der er godt nyt, hvis du er teenager: normalt har datingsider en aldersbegrænsning på 18, men Single.dk byder også unge under 18 velkommen, da deres aldersgrænse er helt nede på 15.

Der er noget for alle på Single.dk – check det selv gratis:

Tilmeld dig gratis: https://www.single.dk/ (eller læs vores Single.dk anmeldelse)

 

4. C-Date – god til casual dating

casual dating

Leder du efter et mere afslappet forhold? C-Date er nok den mest populære side i Danmark, hvor du kan finde afslappede forhold.

På C-Date kan du finde singler, folk i forhold/ægteskab, eller selv mennesker, som ønsker at fyre lidt op for deres sexliv. Så hvis du vil have et stressfrit, sexuelt forhold uden forpligtelser, så er C-Date det rette sted for dig.

Hjemmesiden egner sig særlig godt til folk, som er omkring 30 år eller ældre!

Tilmeld dig gratis: https://www.c-date.dk/

 

5. 40plus.dk – seriøs dating site til den voksne befolkning

40plus dating sider

40plus.dk er en af de mere seriøse dating sider derude. Som navnet foreslår, så er den tilsigtet de 40-årige singler. Men inde på søgemaskinen er det også muligt at finde brugere fra 36 år og op.

Hvis du leder efter en mere moden datingside, så er 40plus.dk helt sikkert værd at tjekke ud. Det er meget hurtigt og nemt at tilmelde sig, og du vil straks kunne se profiler af singler nær dig. De har også mange andre måder at holde brugere aktive på; de organiserer begivenheder for singler, de har diskussionsfora kun for medlemmer og et nyhedsfeed i Facebook-stil, hvor folk offentligt kan lavere deres opdateringer. 
Helt sikkert værd at tjekke ud, hvis du er 40 år eller ældre.

Tilmeld dig gratis: https://www.40plus.dk/ (eller læs vores 40plus.dk anmeldelse)

 

6. Match.com – lokale og internationale singler

internationale dating sider

Match.com er også meget populær i Danmark, som du måske ved, da den i bund og grund er den online datings McDonald’s og har eksisteret siden 1990’erne. Det er en international dating side, hvor du også kan møde singler fra andre lande. Men som sagt, så er der masser af profiler fra Danmark – dog mest fra Københavnområdet. Den er lidt dyrere end de lokale, danske sider, men du kan selvfølgelig prøve den af gratis.

Tilmeld dig gratis: https://dk.match.com/

 

7. 50plusmatch – til singler i alderen 50+

datingside over 50

50plusmatch.dk er endnu en god side for 50+ dating. Som navnet foreslår, skal du være mindst 50 år for at bruge denne side. Det er lige meget, hvor gammel du er – 50 eller 102 – alle over 50 er velkomne på hjemmesiden.

Den er et glimrende sted, hvis du bare vil møde nye venner eller måske blive forelsket igen. Den har en chat-funktion, så du også kan få hurtig kontakt med folk uden at skulle vente i timer eller dage på et svar!

Tilmeld dig gratis: https://www.50plusmatch.dk/ (eller læs vores 50plusmatch anmeldelse)

 

8. OkCupid – gratis dating side til de unge, kunstneriske og internationale

gratis dating side

OkCupid er en international dating side, hvor det er nemt at finde singler fra hele verden. I Danmark er den bedst til singler i København, og mindre god i andre byer.

OkCupid er ikke den mest mainstream side, men den egner sig virkelig godt til den mere kunstneriske og hipster befolkning. Hvis du er i 20’erne eller 30’erne og er en smule ”alternativ”, så tjek OkCupid ud. For det meste er det et gratis dating site, hvor du kan sende beskeder uden at betale, men der er også betalte medlemskaber, hvis du vil have adgang til flere funktioner.

De har også en populær dating app (Læs også: Top 10 dating apps i Danmark)

 

9. Senior.dk – endnu en god side for modne singler

dating sites

Der er rigtig mange muligheder for singler over 50 år i dag. Senior.dk er meget populær blandt dem på 50+. Den kan ikke kun bruges til at finde en romantisk partner, men også til at få nye venner. Den er helt klart værd at tilmelde sig – det er gratis – og hvis du finder noget interessant, så fås det betalte medlemskab til en meget rimelig pris.

Tilmeld dig gratis: http://www.senior.dk/

..eller læs mere i vores artikel om seniordating for singler over 60!

 

10. Be2 – endnu en populær europæisk datingside

bedste dating sider

Be2 er en populær datingside i flere europæiske lande og er ligeledes forholdsvis aktiv i Danmark.

Siden har fået et ansigtsløft og begynder at ligne en god datingside til 2019. Den er primært målrettet singler over 30 år, der leder efter et seriøst forhold. Forvent ikke et stort antal brugere, men tag i stedet et gratis kig på siden først.

Registrer dig gratis hos Be2!

Afsluttende ord + 6 hurtige tip til at erobre datingsiderne

Så, til spørgsmålet om, hvilken der er den bedste datingside, er der flere svar. Du har nok fundet mindst én, som du vil prøve af efter at have læst denne artikel.

Nu er det næste spørgsmål bare, hvordan man får success derinde. Hvis du vil have et par gode råd, så får du her Datemesters 6 hurtige tip:

#1: Tilføj et profilbillede

Ville du svare på en besked fra en datingprofil uden billede? Formentlig ikke. Tilføj et profilbillede og få 10 gange flere beskeder fra andre brugere.

#2: Forklar to ting på din profil:

Når du skriver din profiltekst, så forklar, hvem du er, og hvad du nyder mest i livet. Dernæst så husk på ikke at ævle løs om dig selv. Forklar hvad du leder efter og hvilke slags mennesker du holder af at være omgivet af.

#3: Vær positiv

Når du skriver om dig selv, så fokuser på de positive ting i stedet for de negative. Eksempel: Skriv hvad du kan lide ved andre i stedet for at forklare, hvad du IKKE kan lide. Positivitet tiltrækker altid flere mennesker end negativitet.

#4: Kom på en date hurtigt

Tøv ikke med at gå på en ”rigtig” date umiddelbart efter, at du har lært en at kende online. Nogle gange chatter folk i en evighed på diverse datingsider og vil før eller siden blive forelsket via tastaturet, men når de så mødes i virkeligheden, mangler kemien. Gå ud på en hyggelig café eller et offentligt sted uden at bekymre dig for meget om det.

#5: Sikkerhed

På datingsider og på internettet generelt, kan alle og enhver foregive at være noget, de ikke er. Hvis du møder en, som skriver til dig på engelsk og meget hurtigt erklærer sin kærlighed for dig, så har du med 99,8 % sikkerhed mødt en scammer. Hvis nogen spørger dig om penge, skal du aldrig sende noget. Folk kan snyde med deres billede og hele deres livshistorie. Derfor bør du ikke gå i alt for intime detaljer før du har mødt personen i virkeligheden – på et sikkert sted som fx en offentlig café.

#6: Vær tålmodig

Selv hvis din første eller tredje date mislykkes, så vær tålmodig. Det er ikke nemt at finde den eneste ene, så prøv at forblive rolig. Bliv ikke kynisk – tal med folk og bliv ved med at gå på date med en positiv indstilling. Før eller siden vil du ramme jackpot.

Konklusion

Datingsider er ganske enkelt en langt bedre måde at finde noget mere seriøst på sammenlignet med Tinder og andre spil baseret på billeder.

Vi anbefaler derfor, at du gør følgende:

  1. Registrer dig på en side eller to, der passer til dig (hvis du kun vælger en enkelt, så start på Dating.dk – her finder du flest brugere i alle aldersgrupper)
  2. Opret en god datingprofil med gode billeder
  3. Begynd at kigge profiler igennem og kommuniker med dem

Husk også at være aktiv. Tusindvis af nye mennesker registrerer sig på disse danske datingsider hver uge, så giv ikke op hvis du ikke finder nogle interessante profiler ved første øjekast.

Ok, nu er det din tur:

Hvilken datingside har du haft de bedste erfaringer med? Efterlad en kommentar herunder!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here