Dating siderHvad er de bedste datingsider i Danmark hvor du rent faktisk kommer til at møde nye mennesker?

Det ser Datemester nærmere på i denne artikel.

Du har muligvis hørt om selvpinende app ved navn Tinder?

Mange danske singler finder den overfladiske atmosfære kedelig, og er i stedet ”vendt tilbage” til de gode gammeldags datingsider.

Og mens barer og nattelivet ligger øde hen i øjeblikket, er disse datingsider fyldt med singler, der leder efter menneskelig kontakt og endda kærlighed.

Nå, men lad os få gang i dit kærlighedsliv – du kan passende starte med at oprette en bruger på de sider, der passer til dig.

[Husk også at tjekke Datemesters 7 tips til en god start på en hvilken som helst datingside i bunden af denne artikel.]

1. Dating.dk – det største datingsite i Danmark

Største datingsite i Danmark

Dating.dk er nok det bedste sted at starte din partnersøgen, og her er hvorfor:

Det er den største datingplatform i Danmark, så der er helt sikkert noget for alle. Det er hurtigt og nemt at tilmelde sig: du kommer lynhurtigt i gang med at browse i profiler og billeder af singler! Hvis du vil i kontakt med andre, så skal du betale – enten for et længere medlemskab eller fx for et 15-dages medlemskab, som betales via SMS.

Du kan søge efter profiler i dit område eller i hele landet. Bare skriv det område, du vil finde singler i, og så får du et væld af singler op på skærmen.

Det bedste ved dating.dk er det massive antal brugere, som siden har (og nye kommer til hver dag). Du kan oprette dig både på computer eller smartphone; enten på hjemmesiden eller via deres iPhone/Android apps. Prøv det:

Tilmeld dig gratis: https://www.dating.dk/ (eller læs vores Dating.dk anmeldelse)


2. Single.dk – en af Danmarks mest populære dating sider (også for unge)

bedste dating sider 2021

Single.dk er endnu et stort navn på den danske online dating-scene. Den ejes af et dansk firma, Single.dk ApS, og har eksisteret siden 1999. I dag har de mere end 50.000 aktive medlemmer, så du får et stort ”udvalg” at vælge imellem på siden. Det er gratis at tilmelde sig og priserne er meget fornuftige, fra 99 kr om måneden.

Og der er godt nyt, hvis du er teenager: normalt har datingsider en aldersbegrænsning på 18, men Single.dk byder også unge under 18 velkommen, da deres aldersgrænse er helt nede på 15. Overordnet set er atmosfæren på siden dog voksen, og du kan møde singler i alle aldre, fra ung til gammel.

Det er hurtigt og nemt at oprette dig – prøv det her:

Tilmeld dig gratis: https://www.single.dk/ (eller læs vores Single.dk anmeldelse)

3. Partner med Niveau – datingside for uddannede over 30!

Seriøs datingside

Partnermedniveau.dk er det perfekte sted at møde uddannede og/eller karrieredrevne singler.

Sider er basalt set det fuldstændigt modsatte af Tinder, da det her går ud på at matche hele din personlighed med en anden person. Her finder du en spændende personlighedstest, som du gennemgår efter at have registreret dig, og denne hjælper dig til at matche med den rette typer singler for dig.

Men Partnermedniveau er ikke for alle:

Vi kan anbefale den, hvis du er omkring 30 år eller ældre og leder efter et seriøst forhold.

Der er masser af intelligente og veduddannede single-kvinder i slutningen af 20’erne og 30’erne, der har svært ved at finde den rette mand. De leder desperat efter en mand, der ikke bare spiller computer og drikker øl, mens de snakker om at gro deres overskæg. Disse kvinder leder efter en mand, der er i stand til at udfylde sin rolle i livet. [Note fra redaktøren: Datemester, stop med at sludre og kom til sagen]. Ok chef. Nå, men tjek denne datingside, hvis du leder efter veluddannede kvinder og ønsker et forhold:

Tilmeld dig gratis: https://www.partnermedniveau.dk/ (eller læs vores Partner med Niveau anmeldelse)


4. C-Date – bedste sex datingside?

casual dating

Leder du efter et mere afslappet forhold? C-Date er nok den mest populære side i Danmark, hvor du kan finde afslappede forhold.

På C-Date kan du finde singler, folk i forhold/ægteskab, eller selv mennesker, som ønsker at fyre lidt op for deres sexliv. Så hvis du vil have et stressfrit, sexuelt forhold uden forpligtelser, så er C-Date det rette sted for dig.

Men – da en ny æra med virusser er i gang, skal du huske at have full-body gummi-overalls på hvis du møder en fremmed med henblik på et one night stand.

Men altså:

Hjemmesiden egner sig særlig godt til folk, som er omkring 30 år eller ældre!

Tilmeld dig gratis: https://www.c-date.dk/


5. 40plus.dk – seriøs dating site til den voksne befolkning

dating sider 40plus

40plus.dk er en af de mere seriøse dating sider derude. Som navnet foreslår, så er den tilsigtet de 40-årige singler. Men inde på søgemaskinen er det også muligt at finde brugere fra 36 år og op.

Hvis du leder efter en mere moden datingside, så er 40plus.dk helt sikkert værd at tjekke ud. Det er meget hurtigt og nemt at tilmelde sig, og du vil straks kunne se profiler af singler nær dig. De har også mange andre måder at holde brugere aktive på; de organiserer begivenheder for singler, de har diskussionsfora kun for medlemmer og et nyhedsfeed i Facebook-stil, hvor folk offentligt kan lavere deres opdateringer. 
Helt sikkert værd at tjekke ud, hvis du er 40 år eller ældre.

Tilmeld dig gratis: https://www.40plus.dk/ (eller læs vores 40plus.dk anmeldelse)


6. Match.com – endnu en populær datingside i Danmark

datingsider danmark match

Match.com er også meget populær i Danmark, som du måske ved, da den i bund og grund er den online datings McDonald’s og har eksisteret siden 1990’erne. Det er en international dating side, hvor du også kan møde singler fra andre lande. Men som sagt, så er der masser af profiler fra Danmark – dog mest fra Københavnområdet. Den er lidt dyrere end de lokale, danske sider, men du kan selvfølgelig prøve den af gratis.

Tilmeld dig gratis: https://dk.match.com/


7. Senior.dk – endnu en god side for modne singler

datingsider danmark senior

Der er rigtig mange muligheder for singler over 50 år i dag, og Senior.dk er en meget populær datingside blandt singler på 50+ i Danmark.

Det er en fantastisk side til enten at finde nye venner eller et nyt forhold.

Senior.dk er 100% dansk, og siden er nem og sikker at bruge. Og oplever du tekniske problemer undervejs, skal du blot kontakte deres kundeservice, som sidder klar med tips og hjælp.

Tilmeld dig gratis: http://www.senior.dk/

..eller læs mere i vores artikel om seniordating for singler over 60!


8. 50plusmatch – endnu en datingside for singler på 50+

datingside over 50

50plusmatch.dk er endnu en god side for 50+ dating. Som navnet foreslår, skal du være mindst 50 år for at bruge denne side. Det er lige meget, hvor gammel du er – 50 eller 102 – alle over 50 er velkomne på hjemmesiden.

Den er et glimrende sted, hvis du bare vil møde nye venner eller måske blive forelsket igen. Den har en chat-funktion, så du også kan få hurtig kontakt med folk uden at skulle vente i timer eller dage på et svar!

Tilmeld dig gratis: https://www.50plusmatch.dk/ (eller læs vores 50plusmatch anmeldelse)


9. OkCupid – gratis dating side til de unge, kunstneriske og internationale

gratis dating side

OkCupid er en international dating side, hvor det er nemt at finde singler fra hele verden. I Danmark er den bedst til singler i København, og mindre god i andre byer.

OkCupid er ikke den mest mainstream side, men den egner sig virkelig godt til den mere kunstneriske og hipster befolkning. Hvis du er i 20’erne eller 30’erne og er en smule ”alternativ”, så tjek OkCupid ud. For det meste er det et gratis dating site, hvor du kan sende beskeder uden at betale, men der er også betalte medlemskaber, hvis du vil have adgang til flere funktioner.

De har også en populær dating app (Læs også: Top 10 dating apps i Danmark)


10. Be2 – endnu en populær europæisk datingside

bedste dating sider

Be2 er en populær datingside i flere europæiske lande og er ligeledes forholdsvis aktiv i Danmark.

Siden har fået et ansigtsløft og begynder at ligne en god datingside til 2019. Den er primært målrettet singler over 30 år, der leder efter et seriøst forhold. Forvent ikke et stort antal brugere, men tag i stedet et gratis kig på siden først.

Registrer dig gratis hos Be2!


Andre datingsider for danskere?

De ovennævnte danske datingsider er de mest populære og troværdige.

Her kan du finde alle slags singler i alle aldre og forskellige seksuelle orienteringer, og det anbefales derfor, at du starter med dem.

Der findes imidlertid også nogle mindre ”niche” datingsider, som er målrettet mere specifikke grupper af brugere.

Der er sider målrettet landmænd, musikelskere, spirituelle singler… ja, der findes stort set sider indenfor enhver niche, du kan forestille dig. Særligt på det internationale plan er der tusindvis af datingsider:

single sider danmark

Nå, men du kan blot foretage en Google-søgning, hvis du leder efter en helt specifik form for side.

Derudover er der også datingsider, der forbinder udlændinge med danskere. Du kan møde thailandske, filippinske, latinamerikanske og afrikanske mænd og kvinder på disse sider. Det kan du læse mere om i vores internationale datingsektion.

Men nu – hvis du stadig er med – skal vi se nærmere på konkrete tips til, hvordan du får en god start med online dating:

Afsluttende ord + 7 hurtige tip til at erobre datingsiderne

Så, til spørgsmålet om, hvilken der er den bedste datingside, er der flere svar. Du har nok fundet mindst én, som du vil prøve af efter at have læst denne artikel.

Nu er det næste spørgsmål bare, hvordan man får success derinde. Hvis du vil have et par gode råd, så får du her Datemesters 7 hurtige tip:

#1: Denne slags profilbilleder virker (især for mænd!)

Billeder er ekstremt vigtige, når det kommer til datingprofiler. Sørg for at bruge de bedste, du har – og hvis det er nødvendigt, så få taget nogle nye billeder.

Her er et par brugbare tips til at tage og udvælge billeder til din datingprofil (de er baseret på studier blandt tusindvis af profiler på datingsider):

Din profil skal have mindst ét billede, der viser dit ansigt tydeligt – det behøver ikke at være et seriøst pasbillede, men det skal være et billede, hvor dit ansigt er klart og tydeligt på. Udgå toiletspejls-selfies, og gør i stedet brug af billeder taget i en mere naturlig situation.

Det gælder særligt for mænd, at aktive billeder virker rigtig godt! Hvis du har billeder af dig på en vandretur, et surfboard eller andre lignende aktiviteter, bør du tilføje et af disse til din profil. Hvis vi tillader os at blive filosofiske for en kort stund, så er mænd fra naturens side mere aktive, mens kvinder er det mere ”passive” køn. Solen skinner intenst og er kraftfuld, mens månen er passiv og rolig. Manden jager og går på eventyr; kvinden samler mad og bliver tæt på hjemmet. Sæd er aktivt og svømmer; æggeceller er passive. Giver det mening? Hvis du er mand og læser dette, så husk at vise, at du er aktiv på den ene eller anden måde.

Studier viser, at selfies og billeder, hvor der er ”øjenkontakt” med kameralinsen, fungerer godt for kvinder. Ret interessant er det, at det forholder sig omvendt for mænd – her fungerer billederne bedst, hvis manden er i socialt lag, grinende og kiggende væk fra kameraet.

Kvinder synes desuden, at mænd, der tager selfies, kan virke en anelse akavet – selfies er mere ”accepteret” for kvinder end for mænd. I stedet for en selfie, er det bedre for en mand, hvis en anden har taget billedet.

Et sidste tip til kvinder: det er en god idé at undgå udfordrende billeder (hvis du leder efter et forhold). Er du derimod på jagt efter et one night stand, er kavalergang og bikinibilleder derimod en god vej at gå, hvis du føler for det.

#2: Tænk over disse 2 ting, når du skriver teksten til din datingprofil:

Forskellige datingsider har forskellige ting, der skal udfyldes.
På nogle sider har du et tomt tekstfelt, som er beregnet til at skrive en profiltekst i. Her er en nem strategi til, hvad du kan skrive i sådan et felt:

  1. Forklar, hvad du nyder at bruge din tid på – dine hobbyer, hvad der interesserer dig i øjeblikket, hvilken form for hverdag du foretrækker, noget omkring dine menneskelige værdier osv.
  2. Forklar hvem og hvilken type person, du leder efter.

Det er vigtigt, at du ikke blot vrøvler løs om dig selv, men i stedet prøver at beskrive den person, du gerne vil møde. Så er det nemt for læseren at tænke ”hey, det er da mig, han/hun beskriver!”, og dermed er den første forbindelse til dig allerede skabt.

#3: Vær positiv i din profiltekst og dine beskeder

Når du skriver om dig selv, så fokuser på de positive ting i stedet for de negative.

Eksempel: Skriv hvad du kan lide ved andre i stedet for at forklare, hvad du IKKE kan lide.

Positivitet tiltrækker altid flere mennesker end negativitet.

#4: Husk dette, når du skriver beskeder på datingsider (gælder især mænd):

Mange mænd starter med blot at skrive ”Hej” i den første besked. Det er en klar fejl.

Det er kun brandmænd i bar overkrop med en sixpack smurt ind i olie, der kan slippe afsted med blot et ”Hej” – eller lignende generiske beskeder – når de sender den første besked på en datingside.

Almindelige mænd er nødt til at gøre en indsats:

Nævn eller spørg ind til noget konkret i personens profil (i teksten eller på et billede). Måske har i en fælles interesse, hobby eller andet, der forbinder jer. Eller giv en kompliment – kvinder elsker specifikke komplimenter så som: ”Du ser skøn ud på det billede, hvor du er ude at vandre” i stedet for en generel kompliment som f.eks. ”Du ser lækker ud!”.

Generelle kommentarer som ”hej” eller ”hva’ så” giver ikke rigtig indtryk af, at du rent faktisk har læst personens profiltekst. I stedet kan det virke som om, at du sender den samme besked til mange forskellige.

Så ja, brug lidt krudt på den første besked.

#5: Kom på en date hurtigt

Tøv ikke med at gå på en ”rigtig” date umiddelbart efter, at du har lært en at kende online. Nogle gange chatter folk i en evighed på diverse datingsider og vil før eller siden blive forelsket via tastaturet, men når de så mødes i virkeligheden, mangler kemien. Gå ud på en hyggelig café eller et offentligt sted uden at bekymre dig for meget om det.

I 2021 er du selvfølgelig nødt til at bære maske, gummihandsker og full body-beskyttelse. Vi er nødt til at praktisere sikker dating!

#6: Sikkerhed (særligt for ældre, der praktiserer online dating)

På datingsider og på internettet generelt, kan alle og enhver foregive at være noget, de ikke er. Hvis du møder en, som skriver til dig på engelsk og meget hurtigt erklærer sin kærlighed for dig, så har du med 99,8 % sikkerhed mødt en scammer. Hvis nogen spørger dig om penge, skal du aldrig sende noget. Folk kan snyde med deres billede og hele deres livshistorie. Derfor bør du ikke gå i alt for intime detaljer før du har mødt personen i virkeligheden – på et sikkert sted som fx en offentlig café.

#7: Vær tålmodig (husk, der er tusindvis af nye singler, der opretter en profil på datingsiderne hver uge)

Selv hvis din første eller tredje date mislykkes, så vær tålmodig. Det er ikke nemt at finde den eneste ene, så prøv at forblive rolig. Bliv ikke kynisk – tal med folk og bliv ved med at gå på date med en positiv indstilling. Før eller siden vil du ramme jackpot.

Og husk lige, at der er hundredvis – hvis ikke tusindvis – af danske singler, der opretter en profil på datingsiderne hver eneste dag. Du bør derfor være aktiv i en længere periode – mindst et par uger, og meget gerne længere tid end det.

Konklusion

Datingsider er ganske enkelt en langt bedre måde at finde noget mere seriøst på sammenlignet med Tinder og andre spil baseret på billeder.

Vi anbefaler derfor, at du gør følgende:

  1. Registrer dig på en side eller to, der passer til dig (hvis du kun vælger en enkelt, så start på Dating.dk eller Single.dk – her finder du flest brugere i alle aldersgrupper)
  2. Opret en god datingprofil med gode billeder
  3. Begynd at kigge profiler igennem og kommuniker med dem

Husk også at være aktiv. Tusindvis af nye mennesker registrerer sig på disse danske datingsider hver uge, så giv ikke op hvis du ikke finder nogle interessante profiler ved første øjekast.

Ok, nu er det din tur:

Hvilken datingside synes du er bedst i Danmark i 2021? Skriv din kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here