filippinske kvinderHvis du er interesseret i filippinske kvinder, så har vi samlet et par ting, du bør vide om landet, kulturen og dets kvinder.

Filippinerne er et land, der består af over 7000 øer i Sydøstasien. Kulturen er en interessant blanding af Asien, USA og Spanien (det passer faktisk, læs mere om det på Wikipedia).

Der er mange danske mænd nu om stunder, der er interesserede i asiatiske kvinder og især filippinere. Ifølge statistikker på nye ægteskaber mellem danske mænd og udenlandske kvinder, så er filippinere nummer 1 på denne liste!

Her er 7 spændende facts og tips om filippinske piger:

1. Filippinske kvinder snakker godt engelsk

Engelsk er det andet officielle sprog i Filippinerne. De fleste uddannede mænd og kvinder snakker rimelig meget flydende engelsk, så det er nemmere at kommunikere med kvinden i forhold til f.eks. thailandske kvinder.

Når man starter et forhold med en kvinde fra en fuldstændig anderledes kultur, så hjælper det helt bestemt at kunne kommunikere på et fælles sprog.

2. Filippinere kan godt lide europæiske mænd

I Filippinerne har kulturen taget ret meget indflydelse fra USA og andre lande. Kvinderne kan især godt lide europæiske mænd og især de nordeuropæiske mænd, der behandler dem med respekt, og som også tager del i hverdagsopgaverne i hjemmet.

Og ja, det kan ikke benægtes, at penge og økonomisk (og social) sikkerhed i vesten også gør det attraktivt for filippinerne at finde en dansk fyr.

3. Du vil ikke finde mange feminister blandt filippinske kvinder

Når de vestlige massemedier og samfund presser på med mandehad blandt tredjebølgens feminisme, så er det ikke forbavsende, at nogle fyre leder efter kvinder fra andre mere traditionelle kulturer.

Filippinerne har mere traditionelle kønsroller, og de forstår stadigvæk, at mænd og kvinder har deres forskelligheder, og det er helt i orden.

4. Filippinere er nogle glade mennesker

De godt organiserede og temmelig reserverede skandinaver vil opleve et anderledes og mere ekstrovert land blandt filippinere. Det er et fattigt land i forhold til Danmark, men dets borgere er yderst venlige og ofte smilende, når de møder en udlænding. Selvfølgelig har Filippinerne også deres egne stressede og præsterende kontorarbejdere … Men generelt tager filippinerne ikke livet alt for seriøst, som vi gør i den stressende og ængstelige vestlige verden.

5. …men de er et folk, der arbejder hårdt

Er du bekymret over, om en filippinsk kvinde er ude efter dine penge? Selvfølgelig er der guldgravere i ethvert land, men filippinske kvinder er vandt til at arbejde og tjene deres egne penge.

Filippinere flytter ofte til andre lande for at arbejde, og det er vurderet, at der er over 10 millioner udenlandske filippinere, der arbejder rundt om i verden.

Men pointen er:

Hvis en filippinsk kvinde flytter til et koldt skandinavisk land, så hjælper det virkelig at integrere dem, så de ikke er bange for at springe ud i arbejdslivet i et nyt land. Når hun har sit eget liv udenfor hjemmet, betyder det en gladere kone og et lykkeligt ægteskab for jer begge.

6. Filippinske kvinder er meget familieorienterede

Filippinerne får i gennemsnit næsten 3 børn pr. kvinde. I Danmark er det samme tal omkring 1,7. Dette betyder, at filippinske familier er større, og dét, der også gør dem til en tæt familieenhed, er manglen på ordentlig social sikkerhed fra staten.

..hvor vi i vesten lever et ensomt liv alene i små lejligheder (seriøst, statistikker viser, at omkring 40 % er single-husstande i Danmark) og stoler på staten, når vi har brug for økonomisk hjælp eller et sundhedsvæsen.

Hvis man undersøger, hvad der gør mennesker lykkelige, så er det mest almindelige svar gode familierelationer. Så en kvinde med traditionelle familieværdier kan være nøglen til lykke i et forhold og i generelt i livet.

7. Hvor og hvordan man kan møde filippinske piger?

Ifølge statistikker er der over 8000 filippinere i Danmark.

Så hvis du ønsker at finde filippinske kvinder i Danmark, så bare spor over på de største danske datingsider.

filippinske pigerMen den nemmeste måde at komme til at lære filippinske kvinder at kende på lige nu er ved at tilmelde dig FilipinoCupid.com. Det er en kæmpe datingside, der har en hulens masse filippinske kvinder. Så prøv det, chat med adskillige kvinder og få fornemmelsen af hvordan kvinderne er.

Så er der også muligheden for at booke et tur til Filippinerne og møde kvinder der. Dette kan ske ved at gå ud i nattelivet, snakke til dem på gaden eller bare tilmelde dig de online datingsider!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here