kristen datingEr du kristen, single og vil gerne afslutte dit singleliv?

Hvis det er tre gange ja, så er du kommet til den rette artikel.

Kristen dating er af gode grunde kommet online i løbet af de seneste år. Som du måske ved, kan det være udfordrende at møde kristne singler ude i hverdagslivet.

Når du ser nogen, der virker interessant, så kan du aldrig være sikker på deres livsværdier. Og hvis du er aktiv i de lokale kirkeaktiviteter, ser du nok de samme ansigter der.. så vil du gerne møde nogle nye mennesker?

Vi har samlet nogle gode tips til at møde kristne mennesker online:

Uanset om du er ung eller gammel, så kan folk på alle aldre starte med kristen netdating. Især 50+ dating er mere og mere populært, så det er ikke kun for unge mennesker!

Her er vores kvikke tips:

1. Beslut dig for hvad du ønsker

Et forhold og ægteskab er et af de mest vigtige ting i livet. Du bør helt sikkert huske på, hvad du leder efter hos en partner og holde fast i dine værdier. Hvis du går på for mange kompromisser i begyndelsen, vil de ting, du ”fejer under gulvtæppet” før eller senere poppe op i dit forhold.

 

2. Væg den rette side for kristen dating

Når du i Google skriver ”kristen dating” får du mange forskellige datingsider. Dog efter Datemesters intense undersøgelse på disse sider, så ser det desværre ud til, at de kristne datingsider i Danmark ikke er særlig gode. De kan have falske profiler, eller måske er du nødt til at betale, før du overhovedet kan se kristne singler.

Vi anbefaler, at du leder efter mere seriøse datingsider i Danmark. F.eks. er Dating.dk den største side i landet, og den er god for folk, der leder efter dybere forhold med deres partner.

Kristne singler

En anden god mulighed er Partnermedniveau.dk. De har en personlighedstest, der matcher singler ift. deres værdier i livet. Testen inkluderer også et spørgsmål, der spørger, hvor vigtigt religion er for dig. Hvis du vælger, at det er meget vigtigt, vil du primært blive matchet med brugere, der også er religiøse.

 

3. Tag ikke dating alt for seriøst

Selvom du har stærk tiltro til livet i øjeblikket, så husk på, at andre mennesker kan gå igennem andre faser i livet.

Folk ændrer sig over tid, når de bliver ældre. Måske er nogen, du møder, ikke særlig religiøs på nuværende tidspunkt. Måske går de igennem en fase i livet, hvor Gud og religion ikke er særlig involveret i deres liv. Måske kan det ændre sig? Hold sindet åbent, men hold stadigvæk fast på dine værdier.

Husk også på, at du ikke nødvendigvis skal giftes på første date. Drik bare en kop kaffe med forskellige mennesker, du møder online, og lær dem at kende på et basisniveau først.

 

Sidste ord for alle kristne singler

Så vi opfordrer til at komme i gang med online dating. Brows bare gennem datingprofiler og se hvilke singler, der er derude!

Vær konsekvent med dine krav, men hav samtidigt et åbent sind for folk med andre meninger og faser i livet.

Hvilke oplevelser har du med kristen dating? Online eller offline? Efterlad en kommentar nedenfor!

Og hvis du gerne vil have mere godt læsestof, så tjek dette ud:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here