partner med niveau anmeldelseI denne artikel kan du læse Datemesters Partner med niveau anmeldelse & erfaringer.

Partnermedniveau.dk er en af de største dating sider i Danmark. Den har med dens navn og branding været ret så kontroversiel i et så ligestillet samfund som Danmark nu er.

Er hjemmesiden virkelig kun for advokater og læger samt andre med ”elite”-status?

Det – blandt andet – vil du finde ud af om lidt.

Her er 5 ting, som du bør vide om Partnermedniveau.dk:

1. Partner med Niveau – krav?

Ok, så hvilke krav er der for Partner med Niveau? Mange tror, at man skal tilhøre en ”elite” for at være med. Tja, det eneste krav for at være med er egentlig bare, at man er fyldt 18.

Der er altså ingen krav for størrelsen af din indkomst, du skal ikke eje en yacht og du behøver ingen doktorgrad, osv.

Men der er jovist er par typiske brugergrupper, som er en majoritet på hjemmesiden. Så hvis du er 19 år gammel er den måske ikke det optimale sted at være. Mere om det i næste punkt:

 

2. Hvem egner den sig til (og hvem ikke?)

Kort sagt er tjensten for folk, som søger et seriøst forhold.

Hovedidéen bag tjenesten er, at personlighedstesten (som du udfylder efter registreringen) hjælper dig med at finde det perfekte match.

Vores Partner med niveau anmeldelse kan afsløre, at hovedmålgruppen for tjenesten lader til at være singler over 30 med et højere uddannelsesniveau. Ifølge tjenesten har størstedelen af deres brugere en universitetsgrad.

En anden brugergruppe, som er populær derinde, er singler på 50 og ældre. Denne aldersgruppe (og hele vejen op til seniorerne) er vokset eksplosivt på de online dating sider i de seneste par år. Så hvis du er 50+ vil du få masser at vælge imellem på Partnermedniveau.dk.

Og hvad angår sexuel orientering, så kan både hetro- og homoseksuelle singler være med.

Vi vil ikke anbefale Partner med niveau til dig, hvis du er i dine tidlige til midt 20’ere og/eller bare leder efter one night stands eller andre ikke-så-seriøse typer forhold.

 

3. Personlighedstest (derfor er den brugbar..)

Når du registrerer dig på siden, skal du udfylde en personlighedstest.

I denne test stiller de dig spørgsmål, om hvad du forventer af en partner. Resultaterne vil ikke blive offentliggjorte (så svar ærligt), men vil i stedet blive brugt af hjemmesidens algoritme til at matche dig med den samme type mennesker.

Hvis du udfylder personlighedstesten, vil du formentlig nemmere kunne forstå de ting, som er vigtige for at få et langvarigt og lykkeligt forhold.

Der er også spørgsmål, som henviser til sidens mere ”elitære” status som for eksempel din uddannelse (og hvilket uddannelsesniveau du forventer af en partner), og din årsindkomst (og hvor vigtig din partners indkomst er for dig – om det er vigtigt at din partner tjener meget).

partner med niveau krav

Og selv hvis du ikke ender med at betale for tjenesten, så er det uden tvivl det værd at prøve den af, udfylde testen og se dine partnermatches.

Og apropos betaling:

 

4. Partner med Niveau priser

Partnermedniveau er ikke den billigste online dating platform derude.

Men det kan man næsten også forvente, da den er målrettet de uddannede professionelle, der som regel gerne betaler for høj kvalitet. Grundpriserne er som følger, afhængig af hvor mange måneder du køber:

  • 6 måneder: 379 kr pr. måned
  • 3 måneder: 489 kr pr. måned
  • 1 måned: 599 kr

Men ifølge vores test har de ofte tilbud, hvor disse priser sænkes en del. Så bliv ikke overrasket, hvis du ser en anden pris.

Vi anbefaler at du registrerer dig gratis inden du betaler for noget, udfylder personlighedstesten og ser dine matches!

 

5. Er Partnermedniveau.dk troværdig? (dette skal du vide)

Hjemmesiden drives af Affinitas GmbH, som er baseret i Berlin, Tyskland. De har over 200 ansatte og har datingsider i flere forskellige lande – så firmaet er meget stort og pålideligt. Kundeservicen er også tilgængelig på dansk.

Som regel består de negative kommentarer om siden af 2 ting:

En kan være, at der ikke er særlig mange matches pr. dag. Det er dog ret forståeligt da denne hjemmeside ikke er super mainstream, som for eksempel dating.dk. Men du skal bare finde ét perfekt match, ikke sandt?

Noget andet, som du skal vide, er, at det betalte medlemskab automatisk vil blive fornyet, hvis du ikke annullerer det 7 dage før slutningen af dit aktuelle medlemskab. Dit kreditkort vil blive debiteret automatisk. Så hvis du ikke vil fortsætte med at bruge siden, så husk at annullere dit medlemskab. Dette nævnes også på betalingssiden:

partner med niveau priser

 

Partnermedniveau.dk anmeldelse: konklusion

Så, er Partnermedniveau.dk god eller ej? Hvad bør dit næste skridt være? Her er to muligheder:

1. mulighed:

Hvis du er omkring de 30 år eller ældre og søger et seriøst forhold, så er den helt sikkert værd at tjekke ud. Det er gratis at tilmelde sig: Partnermedniveau.dk.

2. mulighed:

Hvis du er yngre – omkring 20’erne – og måske leder efter one night stands eller andre mindre seriøse eventyr, så vil du have bedre held på andre sider. I det tilfælde bør du tjekke vores liste over de TOP 10 dating sider i Danmark ud!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here