russiske kvinderEr du tiltrukket af russiske kvinder?

Måske så meget at du ønsker at finde en kone og tage hende med fra Rusland? Hvis du overvejer, hvordan du kan møde disse mystiske russiske piger, så har vi samlet nogle tips til dig.

Vi, i den vestlige verden, gør forhold mellem mænd og kvinder mere og mere besværligt. Beviset er klart – det er virkelig en ting, at lange ægteskaber og fertilitetsrater går ned. Vestlige kvinder foretrækker mere og mere karrierer over familien, og mænd, der foretrækker kvinder med traditionelle værdier, forbliver derfor single.

Men der er mange traditionelle russiske kvinder, der søger danske mænd og muligvis gerne vil flytte til et europæisk land.

Eller er du bare generelt tiltrukket af disse slaviske skønheder? Uanset hvad det er, så er der her vores 3-trinsguide til at finde dig selv en kvinde fra Rusland:

1. Kom til at lære russiske kvinder at kende online

Der er selvfølgelig mange russiske kvinder i Danmark, der muligvis er i forhold eller gift, og nogle der er single. Du kan lede efter dem på de største danske datingsider.

Den nemmeste måde at komme til at lære russiske piger at kende på online er på den russiske datingside. Men en hurtigt advarsel at starte med:

Der er mange bureauer og hjemmesider online, der tilbyder dig en kone fra Rusland. Men hvorfor vil du give dine penge til en mellemmand? Bare brug de normale datingsider og snak direkte til dem uden nogen mellemmand. Hvis du har brug for en tolk, hvad er det så for et slags forhold? Bare snak til kvinden på engelsk (basis engelsk er fint!) på de online datingsider.

Den bedste mulighed for at møde en hulens masse russiske piger online er RussianCupid.com.

russiske piger

Prøv det og tjek f.eks. kvinderne ud i Sankt Petersborg – det er en by på næsten 5 million mennesker og ganske tæt på Danmark! Og husk på, at i hele Rusland er der over 140 million mennesker, så du vil møde en masse kvinder, der gerne vil lære dig at kende.

2. Arranger en date

Når når du lærer en sød kvinde fra Rusland at kende online, har du måske skypet og skrevet en masse sammen. Så vil det nok være naturligt at tage hen og møde hende på en ægte første date. Som sagt er Sankt Petersborg en nem destination at rejse til. Det er en stor, moderne og sikker by at rejse til med en masse aktivitet, hvis du beslutter dig for at rejse derhen. Eller måske vil du møde russiske kvinder, der allerede er i EU-området, så vil rejsen blive endnu nemmere.

3. Start et forhold og bring hende endelig til Danmark

Nogle russiske kvinder kan rejse til europæiske lande, nogle kan ikke. Det kommer an på deres pas og visa. Normalt, hvis du ønsker at tage en kæreste eller kone fra Rusland med til Danmark, så behøver hun en opholdstilladelse.

Men hvis du finder en kæreste fra Sankt Petersborg, er det nemt at rejse frem og tilbage og langsomt se, om det udvikler sig til et ægteskabeligt forhold. Hvis du da ønsker at flytte til Danmark, er du højst sandsynligt nødt til at blive gift i Rusland og tage dig af papirarbejdet i Danmark.

Sidste ord..

Bare prøv de danske datingsider såsom Dating.dk eller direkte på RussianCupid.com og snak med nye kvinder allerede i aften. Du vil finde en masse kvinder, der er åbne for at chatte – fra Rusland eller måske møder du en kvinde, der allerede er i Danmark?

Og for at afslutte:

At forstå kvinder kan være en vanskelig udfordring, og at forstå en kvinde fra en anden kultur kan være en endnu større udfordring. Så det anbefales på det yderste at studere og forstå den russiske kultur, så du vil få et lykkeligt forhold!

Siden du er her, så læs også vores artikel om kvinder fra Ukraine.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here