Senior dating over 60Her kommer den ultimative startguide for senior dating over 60.

Er du over 60 år gammel, single og ønsker at finde nye venner eller måske ny kærlighed?

Hvis ja, så har vi nogle gode tips til dig..

Flere og flere seniorer accepterer ikke et ensomt liv, efter at et langt ægteskab er gået i opløsning eller efter måske at være blevet enke/enkemand. Takket være internettet er det nemt at møde nye mennesker og 60+ singlerne er en af de størst voksende aldersgrupper i online dating!

Men før vi sætter dig i gang, er der her 6 tips til seniorer og singler over 60+, som ønsker at møde nye mennesker:

1. Du er aldrig for gammel til dating

Samfundet vil måske synes, at du ikke bør date mere, når du er over en vis alder.   Men glem hvad andre synes – uanset om man er 23, 63 eller 94 år gammel, så har alle ret til at lede efter nye venner eller endda ny kærlighed.

 

2. Når du dater over 60, så led ikke efter nogen, der kan ”fikse” dig

Uanset alder bør du optimalt set være en glad person, når du leder efter et romantisk forhold.

Hvis du lider af ensomhed eller af tabet af en eks-partner, kan det være svært for dig, at tiltrække andre mennesker, når det kommer til romantik. Så prøv at forestille dig, at du ikke leder efter nogen, der kan fikse eller redde dig fra dine problemer. Hvis du ikke selv er glad, så er det svært at gøre en anden person glad i et sundt forhold mellem to mennesker.

 

3. Fokuser på nuet

Vidste du, at for et par hundrede år siden blev nostalgi anset som en psykisk sygdom? Det ses ikke sådan mere, men det er stadigvæk godt ikke at hænge for meget fast i fortiden.

Selvfølgelig vil snakken om tidligere oplevelser naturligt opstå på din første date – det er intet problem. Men prøv at lade være at snakke om eventuelle dårlige ægteskaber eller eks-partnere osv. Det er altid en god idé at snakke om nuværende emner og dine fremtidsplaner i stedet for at gå tilbage i tiden i samtaleemnerne.

 

4. Senior dating kan (og bør) være sjovt!

Dating selv over 60 år bør ikke være alt for seriøst. Måske har du været konstant seriøs de sidste 40 år – opfostre en familie, arbejde på din karriere osv. Men nu er det tid til at løsne lidt op og bare have det sjovt.

En god måde at møde andre 60+ kvinder og mænd er ved at få nye hobbyer i positive og sjove miljøer. Måske et sprog- eller dansekursus? Måske en malergruppe? Når du er i en gruppe af mennesker med samme interesse, er der en god chance for at få nye venner og måske finde en kæreste?

Når du kommer på en date, kan du også være spontan, ligesom da du var i 20’erne – hvis du ikke bryder dig om en café-date, hvorfor så ikke tage på en aktivitetsdate, have det sjovt og have en picnic i parken eller noget.

 

5. Vælg den rette datingside, når du dater som 60+

Der er mange gode, pålidelige datingsider i Danmark. Nogle af dem er populære mellem unge mennesker og nogle er for mere modne singler. Vi skrev for nylig en artikel om 50+ dating – der kan du se gode sider for ældre mennesker.

For senior dating over 60 vil vi i det mindste gerne anbefale disse to sider:

(Det er gratis at tilmelde sig og prøve begge sider!)

 

6. Tag på en date kort tid efter du lærer nogen at kende

Hvis du leder efter kærligheden og et ægte forhold, så anbefaler vi følgende:

Tag hurtigt på en rigtig date og åbn ikke op om hele dit liv i en tekstbaseret chat med en fremmed. Som du ved, er et forhold altid bygget på den gode kemi mellem to mennesker. Når alt kommer til alt, så kan personen online give sig ud for at være hvem som helst. Hvis I bor længere væk fra hinanden, så kan et videoopkald (for eksempel på Skype eller Whatsapp) røbe meget mere om personen end bare en tekstbaseret chat.

Men det bedste valg vil være bare at tage på en rigtig date på en café eller et andet offentligt sted, kort tid efter du lærer nogen at kende online. Hvis personen ikke er interessant, så kan I gå hver til sit efter den første drink.

For din sikkerheds skyld anbefales det ikke at mødes hjemme hos nogen (eller andre private steder) på den første date, siden du aldrig har mødtes før!

 

Konklusion

Nu er det tid til, at vi får sat gang i dit kærlighedsliv.

Senior dating er et voksende fænomen, og der er tusindvis af 60+, 70+ og endda 80+ singler derude. Så tilmeld dig de ovennævnte hjemmesider, og du kan chatte med folk om ti minutter!

Nyd det!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here