seriøs datingHvis du er træt af atmosfæren på kødmarkedet på de moderne datingapps, og du er mere til seriøs dating, så er denne artikel for dig.

Der er mange, der snakker om tindering, når de snakker om at møde nye mennesker. Som vi allerede har gennemgået i vores Tinder-artikel, så er det mere et ”spil,” end det er at finde et seriøst forhold.

Så hvis du er virkelig interesseret i at finde et betydningsfuldt forhold, så kommer der her nogle tips og tanker til dig. Vi vil også komme med en liste over gode seriøse datingsider, hvor du kan møde nogle singler, der har samme tankegang som dig.

..lad os komme i gang:

1. Hold fast i dine standarder

Ofte når du har været single i et godt stykke tid, så kan det være, at du begynder at træffe nogle dårlige valg, ift. hvem du dater. Du vil muligvis sænke dine standarder bare for at få piftet dit kærlighedsliv en smule op.

Men hvis du leder efter et seriøst forhold, så er det ikke det værd at gå for meget på kompromis. Det kan være, at du blot giver dit selvværd et boost for en kort stund, når du får lidt opmærksomhed fra en eller anden. Men hvis du allerede ser nogle større fejl hos den anden person,så vil disse problemer blive endnu større i de følgende måneder og år (hvis du indleder et forhold). Du kan ganske enkelt ikke ændre på en andens personlighed, så du kan lide den.

Så det er bedre at holde dine standarder på et anstændigt niveau, i stedet for at hoppe ind i et dårligt forhold, fordi du ønsker at undgå at være ensom.

2. Forvent ikke at et forhold vil ”redde dig”

Nogle mennesker har brug for et forhold for at føle sig fuldstændig lykkelig. Men denne tankegang kan være til skade for dig selv og dit fremtidige forhold. Det er givet vist ikke sundt at være alt for afhængig af en anden person.

Optimalt bør du være et lykkeligt individ, før du kan gøre et andet menneske lykkeligt i et nyt, seriøst forhold. Og det samme gælder den anden vej – du bør lede efter en person, der er glad for sig selv og ikke leder efter nogen, der kan redde dem.

3 ..så fokuser på dig selv først

Føler du, at du sidder fast i livet? Du tager på det samme arbejde, samme fitnesscenter, samme supermarked, ser de samme venner..? Dit liv bevæger sig i cirkler, og du føler ikke, at du kommer nogle vegne? Hvis du også føler, at du har brug for et nyt spark i røven, så prøv at begynde med nogle nye hobbyer, udskift dit job (hvis du allerede er træt af det), begynd at gå i et nyt fitnesscenter, mød nye mennesker gennem netværksbegivenheder, ovs.

Livet begynder i slutningen af din komfortzone, siger de… så hvis du føler, at dit kærlighedsliv sidder fast, og dit liv drejer sig om de samme ting, så start med at gøre noget NYT.

Læs også: 7 gode steder, at finde en kæreste

4. Brug kun de seriøse datingsider

Hvis du ønsker at komme ind i den mere seriøse datingverden, så bør du glemme de hurtige og billedebaserede datingapps, såsom Tinder. Som nævn tidligere, så er disse apps for mange mennesker kun til underholdning, og mange af brugerne er faktisk allerede i et forhold. Så det er mest bare for engangsknald eller for at teste deres ”markedsværdi” på singlemarkedet. Det er endda en afhængighed for mange mennesker at spille ”Tinder-spillet”.

Så hvilke er de bedste seriøse datingsider derude? Her er vores 3 foretrukne:

De dækker egentlig meget godt alles behov. Hvis du har prøvet dem, så tjek vores fuldstændige liste ud med de 10 bedste datingsider.

5. Præsenter dig selv på den rigtige måde i seriøs dating

seriøse datingsiderHvis du er halvt nøgen eller poser med det der latterlige andeansigt på alle dine billeder, så vil det måske sende et forkert signal. Ja vi er seksuelle skabninger, men når du dater seriøst, så prøv på at præsenter dig selv på en mere ”normal” måde.

Så læg et neutralt billede af dit ansigt op og måske et aktivitetsbillede fra hobbyer, du synes om.

..og du bør virkelig ikke efterlade din datingprofil tom og afhænge af billederne, når du leder efter et seriøst forhold. I et rigtigt forhold betyder personligheden noget (no shit, Sherlock) så vær stolt og skriv om dine hobbyer, interesser, og hvad du nyder at gøre i dagligdagen.

Læs også: 10 tips til en god datingprofil

6. Stadig… ha’ det sjovt, mens du dater seriøst

Selvom du leder efter et seriøst forhold, så bør du ikke lyde alt for alvorlig i din datingprofil og generelt, når du dater.

Det er lidt det samme som at sige: ”Jeg har en god sans for humor”. Du bør hellere vise det ved at fortælle en god joke i stedet for at sige det med ord.

At skrive noget såsom: ”Jeg er her for at finde et seriøst forhold” giver et forkert indtryk og skaber unødvendigt pres på den person, der læser din profil og for første date.

Bare forklar lidt om dig selv – dine hobbyer, interesser, og hvordan et dejligt dagligdagsliv ser ud for dig. Så kan du forklare hvilke slags mennesker, du nyder at tilbringe tid med.

Når du forklarer sådanne ting, så antyder det allerede, at du leder efter noget mere betydningsfuldt. Og det putter ikke for meget pres på læseren, når du IKKE siger ord som: ”Jeg leder efter et seriøst forhold.”…

Konklusion

Så en hurtigt opsummering af seriøs netdating:

  1. Præsenter dig selv i dine billeder på en neutral ”kone-/mand-materiale” måde
  2. Koncentrer din profiltekst på at præsentere dine hobbyer, interesser, og hvilken type mennesker, du foretrækker at være sammen med – og ikke bare sig: ”Jeg vil gerne have et seriøst forhold!”.
  3. Hav det sjovt og vær tålmodig (det vil måske tage flere dates, før der er gevinst)

Klar? Gå til Dating.dk (det er den største!) eller tjek andre seriøse datingsider ud, der er nævnt ovenfor!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here