single.dk anmeldelseI denne artikel kan du læse Datemesters Single.dk anmeldelse. Hvordan ser priserne ud og er tjenesten værd at bruge?

Nu til dags findes der en dating-platform til alle slags mennesker og behov derude.

Så hvilke slags mennesker henvender Single.dk sig til?

Bliv ved med at læse for at finde ud af det – her er 5 hurtige facts og tip om siden:

1. Single.dk som virksomhed – pålidelig eller ej?

Hjemmesiden er ejet af et dansk firma, Single.dk ApS. Den fungerer godt og er SSL-sikret med sikre betalingsmetoder, og de har en kundeservice, som lover at svare inden for 24 timer.

De har også et telefon-verificeringssystem, som holder de fleste svindlere og useriøse folk væk.

Så de er altså meget troværdige!

 

2. Stemningen på siden & hvordan den virker

Single.dk har et større fokus på udseendet end mange andre dating sider i Danmark.

Når du tilmelder dig udfylder du oplysninger om din højde, vægt, kropstype, øjen- og hårfarve og selv en generel holdning til dit eget udseende.

Der er også andre oplysninger som f.eks. dit erhverv, din uddannelse, religion, osv. Alle disse oplysninger bruges af matchmaking-systemet på siden.

Når du er inde vil du begynde at få partnerforslag. Du kan enten trykke på den røde knap (ikke interesseret) eller den grønne knap, hvis du er interesseret. Men du kan også søge efter brugere efter dine egne kriterier.

Selvom tjenesten har et større fokus på billeder, så har du også en almindelig datingprofil, hvor du skriver om dig selv og hvilken slags mennesker, du ønsker at møde.

Og det, som gør den speciel sammenlignet med stort set alle andre sider, er, at de også tillader unge under 18 på siden, da aldersgrænsen kun er på 15 år.

 

3. Single.dk priser & betalingsmetoder

Da vi testede siden var deres priser og betalingsmetoder for Single.dk’s medlemskab således:

Du kan betale på 2 forskellige måder:

1. Med kort (Dankort, Visa, Mastercard)

Når du køber med et kort er den månedlige pris som regel 199 kr. Men der kan være et tilbud – det var der, da vi testede siden – hvor man kan få den første måned for 29 kr og de efterfølgende måneder til 199 kr pr. måned. Men så binder du dig også i minimum 4 måneder.

2. Via SMS

Vil du ikke have et langt medlemskab? Bare rolig.

Bare kig efter linket ”Betal med mobiltelefon” på bunden af betalingssiden:

Single.dk priser
Skærmbillede: Single.dk

Der får du en nem og billig måde at få dit guldmedlemskab på. Du kan få et 14-dages medlemskab for kun 90 kr, når du betaler via SMS.

Men før du betaler for noget som helst:

Prøv siden gratis først og se, om du synes den er interessant.

 

4. App vs. hjemmeside

Single.dk har en dating-app, som kan fås til iOS og Android. Men ifølge brugernes feedback i Appstore og Play Butik, er Single.dk-appen ikke særlig god:

single dk app anmeldelser

Dette er et almindeligt problem, når ældre datingsider beslutter sig for at lave en app. Ofte gør de ikke særlig meget ud af det, og den bliver sjældent lige så god som den originale hjemmeside.

Så hvis du ikke vil installere appen, så fungerer den mobilvenlige hjemmeside lige så fint på din telefon.

 

5. Tip til succes på Single.dk

Her er 3 tip til din profil, så du maksimerer dine chancer for at få en date:

#1: Tilføj et profilbillede

På Single.dk er et profilbillede (eller flere) absolut nødvendigt. Men hvilket slags billede? Faktisk har der været en del undersøgelser om dette, og her er et par hovedpunkter fra denne undersøgelse:

  • Generelt virker sportsrelaterede billeder godt for begge køn, men hvad nærbilleder angår:
  • Mænd: se direkte ind i kameraet og smil med munden lukket
  • Kvinder: se væk fra kameraet og smil med tænderne
  • Selvom selfies er meget populære nu til dags, så klarede de sig ikke så godt i undersøgelsen (især badeværelses-selfies, som er den værste slags!)

#2: Tilføj en profiltekst

Ja, dette er altid den sværeste og mest irriterende del for mange af os. Men tag dig god tid og skriv en fin lille tekst om hvem du er, og hvilken slags person du søger. Se på andre brugeres profiler, hvis du ikke ved, hvad du skal skrive. Lad dig inspirere af dem, du synes er gode.

#3: Få styr på din icebreaker!

Til mændene: der er masser af smukke kvinder inde på Single.dk, og hver eneste af dem får hundredevis af beskeder fra mænd, hvilket betyder at konkurrencen er stor. Du bliver nødt til at skille dig ud fra mængden.. den største fejl er at sende ”massemeddelelser” så som ”Hej, hvad så?!” Selvfølgelig kan det godt fungere, men hvis du ikke får nogle svar, så prøv at skrive en besked hvor du kommenterer på noget fra personens profiltekst eller billede. Det giver dem et indtryk af at du er oprigtigt interesseret i dem, og ikke bare sender den samme besked rundt til alle og enhver.

 

Single.dk anmeldelse – konklusion

Single.dk er en af de største datingsider i Danmark, så du har en god chance for at få dig en date.

Den har mere fokus på udseende i forhold til andre sider (som du nok vil se, når du tilmelder dig og svarer på spørgsmålene). Så hvis du ikke helt ved om du bør oprette en profil på Single.dk eller Dating.dk, får du her vores konklusion:

Single.dk handler mere om udseendet, og gennemsnitsalderen er ret ung, hvorimod Dating.dk lægger større fokus på personlighed og har et lidt højere aldersgennemsnit, har vi bemærket.

Men prøv Single.dk gratis – du har jo intet at tabe.

Hvis du leder efter noget andet, så tjek vores TOP 10 dating sider ud!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here