date københavnEr du en single i København?

Hvis ja, så er du helt sikkert ikke den eneste:

Ifølge disse statistikker er der flere singler i København nu end nogensinde før. I aldersgruppen 30-49 er hele 42 % single!

Så der er masser af fisk i havet. Nu er spørgsmålet så bare: Hvordan scorer man en date i København?

Her er Datemesters 7 tip til at møde nye folk i København. Lad os begynde med nattelivet og gå videre til de mere sobre steder hen mod slutningen:

1. En er de største natklubber i Københavns natteliv

…er Chateau Motel.

Det er en stor klub med 4 etager, så du får frit spil til at møde nye mennesker og more dig. Klubben har flere forskellige musikstilarter alt afhængig af rummet – højere sektioner til dans og roligere steder til socialisering. Det er en god single bar til en sen aften i weekenden med et hav af mennesker.

 

2. I byen over 30 i København? Tjek Nord Natklub ud

Er du kommet igennem dine 20’ere og har det lidt pinligt over at skulle tage på de samme klubber, som da du var ung? Det er på tide, at du opsøger mere modne barer og natklubber, som egner sig til de voksne singler i København.

Eller hvis du er til livemusik, kan det også være en fremragende måde at møde modne mennesker på:

 

3. Gå efter livemusik (samme musiksmag binder folk sammen)

Hvis du ikke er den store disco-danser, men holder af livemusik, så husk dette: ved koncerter har du allerede noget tilfælles med dem omkring dig – I har samme musiksmag.

Det føles meget mere naturligt at møde nye folk, når I har noget tilfælles, synes du ikke?

Tjek for eksempel Drop Inn ved Kompanistræde 34 ud. Det er et legendarisk spillested særligt med kunstnere inden for rock-, blues-, og soul-genrerne.

 

4. Sprogkurser – den fedeste måde at score en date i København?

En god måde at møde nye mennesker på (selv hvis de bare bliver til venner), er at gå til forskellige kurser. Sprogkurser er for eksempel meget populære blandt single kvinder. Så her har I chancen, gutter.

I København har du for eksempel Studieskolen, som er meget kendt for dens sprogkurser.

Men det kan være et hvilket som helst emne, du finder interessant – måske kunst, madlavning eller et dansekursus?

Husk selvfølgelig på, at kurser ikke er single-møder, hvor du bare kan gå og bage på alle og enhver. Vis interesse for emnet, og HVIS du så tilfældigvis møder nye, interessante mennsker.. fantastisk!

 

5. Sporty singler i København

At gå til fitness, yoga eller andre sportsaktiviteter er meget udbredt blandt singler i København.

Igen, disse steder er måske ikke de bedste score-muligheder, men fokuser i stedet på de langsigtede fordele:

Lad os sige, at du ofte ser den samme søde mand eller kvinde i fitnesscenteret. Før eller siden vil det sandsynligvis forekomme naturligt at sige hej, eller endda at small-talke lidt.

Eller hvis du befærder dig i Københavns natteliv i weekenden og ser den interessante person fra fitnesscenteret – det er meget nemmere at starte en samtale, når man har set hinanden før, synes du ikke?

 

6. Single-møder (og andre ”almindelige” møder)

Kender du Meetup.com?

Det er et fællesskab med adskillige grupper inden for flere forskellige interesseområder. Du kan se, hvad der sker i en bestemt by, og møde op til disse møder. De er som sådan ikke single-grupper, men du vil komme tættere på at møde din udkårne, hvis du udvider din sociale cirkel lidt.

Eller, hvis du er til mere direkte single-møder, kan du prøve speed dating eller lignende single-begivenheder!

Hvis du er single i København, bør du helt klart udnytte alle de begivenheder, som bliver organiseret rundt omkring i byen!

 

7. Københavnske singler online

Som du måske ved, så lever det moderne menneske med øjnene limet fast til skærmen og ørerne dybt forankret i musik. Så for at nå ind til dem, kan du gøre det gennem den lille skærm.

Hvad Datemester prøver på at sige her, er at du måske bliver nødt til at finde singler i København online. Du kan hurtigt komme i gang ved at tilmelde dig til en af de største datingsider, Dating.dk.

Eller du kan tjekke vores Top 10 dating apps i Danmark ud!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here