Thai kvinderØnsker du at finde en kone fra Thailand?

Eller i hvert fald at komme til at kende nogle thai-kvinder?

Du er ikke den eneste – når vi kigger på Google statistikker, kan vi se, at der er mange danske mænd, der leder efter disse oplysninger på internettet.

Hvordan kan det være?

Har det feministiske samfund fået mænd til at søge i lande, hvor de traditionelle kønsroller stadigvæk eksisterer?

Eller er det blot det eksotiske og søde udseende og smil, der får de danske mænds hjerter til at smelte på deres ferie i Thailand?

Uanset hvad det er, så er der et par ting her, du bør vide om thailandske kvinder:

1. Hvorfor vil thai-kvinder gifte sig med vestlige mænd?

Så hvorfor ville en kvinde forlade sit hjem for at tage til et koldt og mørkt land et eller andet sted tusindvis af kilometer væk? Lad os være ærlige her – den største grund er penge og tryghed.

Thailand er stadigvæk et ganske fattigt land, hvor der ikke er nogen ordentlig social sikkerhed. I Danmark har vi et individualistisk samfund, hvor staten tager sig af os i tilfælde af en nødsituation. I Thailand er der i bund og grund intet sikkerhedsnet fra samfundet, og man afhænger af sin familie og slægtninge, når man har brug for hjælp.

Men selvfølgelig kan en thai-kvinde virkelig forelske sig i en dansk mand, og det kan blive et lykkeligt forhold og endda ægteskab.

 

2. Kend til samfundsklasserne i Thailand

I den vestlige verden kan selv en kongelig gifte sig med en ”almindelig” person..

Men i Thailand er det yderst sjældent, at folk gifter sig eller kommer sammen med en partner fra en anden socialklasse. Ofte, hvis en ældre vestlig mand finder en thai-kone, er det fra den lavere socialklasse. Men hvis mandens seksuelle markedsværdi er højere, kan det selvfølgelig godt være, at han kan finde sammen med en thai-kvinde fra overklassen.

Blandt thai-folk fra overklasserne er det ofte ikke velset, at kvinden finder sammen med en udlænding. Det kan endda være skamfuldt for kvindens familie, hvis deres datter bliver involveret med en udlænding. I asiatiske kulturer er det typisk vigtigt ikke at ”tabe ansigt” grundet nogen form for pinlighed.

Men der er millioner af kvinder, der er interesseret i at finde en udenlandsk partner. Ikke kun pga. økonomisk og social sikkerhed, men vestlige mænd plejer også at behandle kvinderne godt!

 

3. Danske piger vs. thai-piger

Som land er Danmark fra en anden planet, når det kommer til lighed. Thailand er et virkelig hierarkisk samfund. Denne tankegang viser sig også i ægteskabet eller forholdet med thailændere.

For det meste tager kvinden sig af det huslige, og det forventes, at manden bringer ressourcerne = pengene. Når en thai-kvindes familie og slægtninge ved, at hun har startet et vestligt ægteskab, så er det også normalt, at hun økonomisk forsørger dem tilbage i Thailand.

Så traditionelle kønsroller lever stadigvæk til sit fulde i Thailand. Men thai-kvinder, der flytter til vesten, ønsker ofte at få et arbejde og tjene deres egne penge. De kan også være yderst selvstændige, hvilket er en god ting – en lykkelig kone giver et lykkeligt forhold, ik’?

 

4. At møde thai-kvinder i Danmark

Der er mange thai-piger i Danmark.

Nogle af dem er gift med danske mænd (nogle af dem er til dog blevet skilt og er single igen), nogle er allerede anden generations dansk-thai’er, og nogle er garanteret kommet uafhængigt til Danmark osv. Hvis du kender nogle thailændere, så spørg dem om de kender nogle søde thailandske kvinder i Danmark, som er single. Thai-samfundet er godt forbundet!

Hold blot øjnene åbne, når du er i byen eller tilmeld dig nogle af de danske datingsider derude.

 

5. At møde thailandske piger fra Thailand

Hvis du har været i Thailand, så ved du, at det er virkelig nemt at møde thai-kvinder på barer og næsten hvor som helst. Men hvordan finder man kvinden med kone-materiale? Hvis du går ud i nattelivet på turist steder, vil du ofte automatisk blive set som en omvandrende pengeautomat. Hvilket betyder, at folk kun er ude efter dine penge.

Hvis du har lyst til at komme til at kende lidt mere til kvindens baggrund, så er det nemt at tilmelde sig nogle thai-datingsider.

En stor side, hvor vestlige mænd og thai-kvinder kan mødes, er ThaiCupid.com.

Thai piger

Prøv det gratis! Du vil se en hel masse profiler med billeder af kvinder. Siden har en chat-funktion, så du kan komme i kontakt med kvinder fra hele Thailand omgående (eller måske endda i Danmark?).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here