Ukrainske kvinderEr du interesseret i ukrainske kvinder?

Ja åbenbart er du, eftersom du har klikket på denne artikel.

Fænomenet, hvor østlige kvinder og vestlige mænd kommer sammen, er noget, der er sket i et par årtier nu. Måske har du set nogle dokumentarer om vestlige mænd, der rejser til det tidligere Sovjetunionen for at finde en kæreste?

I de vestlige lande er antallet af ægteskaber og fødselstal i stigende grad nedadgående. Kvinder får karrierer i stedet for familier, og dette har gjort det endnu sværere for den gennemsnitlige Joe at finde en partner.

Så hvis du er interesseret i traditionelle og smukke ukrainske piger, så er der nogle tips til dig her:

1. En god grund til at ukrainske piger gerne vil møde dig

Ukraine er stadigvæk et yderst fattigt land. Den gennemsnitlige løn er stadigvæk omkring 900 kr om måneden (Wikipedia). Og de russiske konflikter for et par år siden gjorde heller ikke noget godt for den ukrainske økonomi. Derfor er der mange ukrainske kvinder, der leder efter nye muligheder i andre lande.

Ukraine har mange højtuddannede og kloge mennesker, men hvis en højtuddannet lærers løn kun er et par tusind kroner om måneden, så er det forståeligt, at de leder efter en vestlig partner.

Men de er ikke kun ude efter bedre økonomi. De selvstændige, uddannede kvinder i Ukraine ønsker oftest en god mand, en partner fra udlandet, pga. af følgende:

 

2. Ukraine har en hel del flere kvinder end mænd

Ukraine har verdens 6. største antal af kvinder ift. mænd. Dette er ret normalt i eks-sovjetiske lande – ifølge denne undersøgelse er den forventede levealder ganske forskellig for mænd og kvinder – der er også en høj frekvens af dødsfald blandt unge mænd pga. alkoholrelaterede ulykker eller årsager. Så der er noget om den stereotype forestilling om vodkadrikkende slaver.

Kort sagt: der er en MASSE kvinder til dig i Ukraine, der gerne vil på date med dig.

 

3. Sådan kan du møde ukrainske kvinder:

Du kan selvfølgelig rejse til Ukraine – for eksempel Kijev – og ramme nattelivet og møde kvinder.

Eller du kan bare spørge kvinderne på gaden om vej til et eller andet sted. Hvis de snakker engelsk (eller hvis I har et andet sprog til fælles), er det nemt at fortsætte samtalen. Måske vil det lede til en udveksling af telefonnumre eller at arrangere en date?

Men den nemmeste måde at komme til at lære ukrainske kvinder at kende på er online.

Der er mange bureauer, der arrangerer dates mellem vestelige mænd og ukrainske piger. Dog er det bedre at lede efter én selv. Når alt kommer til alt, så vil du gerne kommunikere direkte med kvinden (du snakker sandsynligvis nok engelsk) så bare tilmeld dig normale datingsider.Ukrainske piger

Den bedste mulighed er nok at tilmelde dig UkraineDate.com – der kan du se tusindvis af profiler over kvinder fra Ukraine. Og nej, det er ikke falske billeder, de bruger – Ukraine har millioner af skønne kvinder.

 

4. Hvordan er kvinderne?

En dansk (en vestlig) mand er en ønsket datepartner i Ukraine. Uanset hvor gammel du er, vil du have en masse chancer for at finde en kæreste eller partner. Det er som at date på en anden planet dér sammenlignet med Danmark.

På et helt basalt niveau er ukrainske kvinder mere traditionelle end danske kvinder. Hvilket betyder, at det er normalt for kvinden at tage sig af det huslige, mens manden bringer ressourcerne, altså pengene. Selvfølgelig ændrer Ukraine sig og bliver mere ”vestligt,” og kvinder har karrierer og tjener deres egne penge.

Du vil også finde overdådigt smukke kvinder i Ukraine, hvor de samtidig er nede på jorden og ydmyg. Bare gå til den ovennævnte datingside, hvis du er i tvivl.

Men selvfølgelig vil der være kulturelle forskelligheder, hvilket kan skabe udfordringer for et forhold mellem to mennesker fra to forskellige kulturer!

 

5. Tage en ukrainsk kvinde med til Danmark?

Med et ukrainsk pas kan du ikke rejse ligeså nemt som med et dansk. Så der er en smule papirarbejde, der skal ordnes, før hun kan træde ind i EU.

Hvis du ender med et få et forhold til en ukrainsk kvinde, er du højst sandsynligt nødt til at blive gift, hvis hun ønsker at flytte til Danmark. Eller afhængigt af hendes uddannelse og baggrund kan hun muligvis få et visa selv.

Men før du overvejer at bringe en kvinde, du endnu ikke har mødt, så start med at lære ukrainske kvinder og kulturen at kende.

Og hvis du ønsker at møde ukrainske kvinder i Danmark, så har du den bedste chance på de største datingsider. Tjek vores liste ud over de top 10 datingsider i Danmark!

1 KOMMENTAR

  1. Er der nogen regel for, hvor mange penge en ukrainsk pige skal medbringe, hvis det drejer sig om et privat besøg i 14 dage. Altså hun kommer til at bo hos mig, så ingen udgifter på hotel eller lignende. Har skrevet med en pige, som har vist et dokument på at hun skal have 1500 $ med sig. Tror jeg ikke helt på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here